+34 977114166 info@bitxusclinicaveterinaria.cat
 • Google
 • RSS
 • Google
 • RSS

El nostre equip

Confiança, proximitat i professionalitat en la nostra feina.

Demana cita prèvia online

LA NOSTRA CLÍNICA
Bitxus Clínica Veterinària es va inaugurar el 20 de novembre de 2010. Oferim serveis veterinaris per tot tipus d’animals de companyia, tant per a gossos i gats com per animals exòtics (conills, cobais, iguanes, periquitos, etc.). A més a més, disposem de botiga especialitzada i perruqueria per poder satisfer totes les necessitats de la teva mascota.
“La nostra formació constant ens permet oferir el millor servei i les tècniques més avançades pel teu fidel amic”
A Bitxus també disposem d’un servei d’urgències durant les 24 hores del dia pels nostres clients per si sorgeix qualsevol tipus d’imprevist i la teva mascota necessita la nostra ajuda.

Veterinària Reus

A la clínica Bitxus es té cura de la seva mascota. És per això que a la Clínica Veterinària Reus hi trobaràs sempre personal especialitzat, que fan d’aquesta una clínica professional.

El nostre equip de la Veterinària Reus està format per veterinaris i auxiliars amb molt bona formació i amb un ampli coneixement que ens permet actuar de forma ràpida i precisa a l’hora d’aplicar qualsevol tractament necessari per al seu animal de companyia.

Veterinària Reus

Comptem amb quatre especialistes veterinaris i auxiliars professionals que vetllen per la seguretat i manteniment de la seva mascota.

Marta Castillejo Vallverdú

Veterinària llicenciada l’any 2007 per la Universitat de Santiago de Compostela. La seva trajectòria professional passa per Polònia, amb un màster en Etologia Clínica Aplicada per la UAB. Des de l’any 2010 és propietària de la seva pròpia clínica professional.

Mercè Barenys Caballero

Veterinària des de l’any 2006 per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva gran experiència en animals exòtics l’ha convertit en una gran professional en el seu àmbit, i és per aquest motiu que comptem amb ella al nostre equip.

Estrella Bielsa Garcia

Veterinària des de l’any 2011 per la Universitat Cardenal Herrera CEU de València. L’any 2012 va passar a formar part de l’equip de la clínica professional Bitxus.

Montse Piqué Gimenez

Professional de la perruqueria canina i felina que ofereix un servei recomanable per a la seva mascota. Es fa un tractament únic i especialitzat per a cada mascota segona la raça, edat i pèl del animal.

Roser Margalef

Curs Auxiliar Tècnic Veterinari a l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB i diversos cursos formatius en l’àmbit veterinari

Erica Orive

Curs Auxiliar Tècnic Veterinari. Recentment incorporada a la plantilla de la clínica professional Bitxus.

Lourdes Domenech

Tècnica en Realització d’Audiovisuals i Espectacles, Actriu, Directora i Professora en Arts Escèniques. “M’estimo Bitxus i els bitxets”.

Sergi Juanpere

Actualment  estudiant de Comunicació mentre ho compagina amb la feina a Bitxus.

TENIM CURA DE LA TEVA MASCOTA
Des de la Clínica Veterinària Bitxus desitgem que sempre comptis amb nosaltres en la cura de la teva mascota. El nostre equip està format per veterinaris i auxiliars amb una magnífica formació, que sempre vetllarà pel benestar de la teva mascota.
“Per nosaltres és fonamental que tant tu com la teva mascota us sentiu tranquils i envoltats d’un clima de confiança”.
Entre tots tenim una ampli espectre de coneixements que ens permet aplicar en tot moment un tractament ràpid i precís que sigui el menys agressiu possible per la teva mascota.
EL NOSTRE EQUIP
MARTA CASTILLEJO

MARTA CASTILLEJO

Veterinària i direcció

Sóc com el cul d’en Jaumet, amb un talent especial per fer que els gats es deixin treure sang, segurament perquè sóc la més «cat friendly» de l’equip, encara que la Roser em fa la competència.

Visualitza el currículum de la Marta
 • Llicenciada en Veterinària per la Universitat de Santiago de Compostela.
 • Postgrau en Cirurgia de teixits tous en petits animals per la UAB.
 • Màster en Etologia Clínica aplicada per la UAB.
 • Col·legiada 516, Tarragona.

Hobbies: 

Sóc com el cul d’en Jaumet, amb un talent especial per fer que els gats es deixin treure sang, segurament perquè soc la més “cat friedly” de l’equip, encara que la Roser em fa la competència. Tinc un vici molt gran que és viatjar, i si a més puc anar a un congrés veterinari i fer turisme gastronòmic… jo ja sóc FELIÇ!! I després de tot això, el més important és la meva gossa Muffin, una Bouvier de Berna de 42kg. M’entén a la perfecció i tenim caràcters bastant semblants, som una mica capçots però som un trosset de pa!

Trajectòria professional:

Vaig estudiar a Lugo. Molts anys de la meva vida me’ls vaig passar a Galícia, una terra que és la meva segona casa, on, a més, vaig conèixer la Mercè. Cap de les dues en aquell moment vam pensar que acabaríem juntes formant i creant Bitxus. Però els meus estudis no acaben aquí, ja que vaig estudiar un any a Polònia. Passar allà un hivern és una experiència única si sobrevius i no et congeles! He estat ponent en congressos nacionals i internacionals, he fet xerrades per veterinaris al col·legi oficial de veterinaris de Tarragona, he fet formacions pel grup de medicina felina de Galícia, i últimament col·laboro a la ràdio.

Actualment sóc membre d’ISFM (International Society Feline Medicine) i de l’ESVCE (European Society of Veterinary Clinical Etnology).

El que més m’agrada és la medicina del comportament, ja que crec que entendre els animals és el millor que pots tenir com a veterinària i la medicina felina és un dels meus punts en creixement.

MERCÈ BARENYS

MERCÈ BARENYS

Veterinària i direcció

A part de la feina, que m’apassiona, m’encanta menjar bé, la muntanya, la platja, i qualsevol contacte amb la natura. Però també gaudeixo relaxant-me fent ganxet o costura.
Visualitza el currículum de la Mercè
 • Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Postgrau en Cirurgia de teixits tous en petits animals per la UAB.
 • General Practicioner Certificate (GPCert) en Ecografia abdominal i ecocardiografia per la European School of Postgraduate Veterinary Studies.
 • Col·legiada 488, Tarragona.

Hobbies:

A part de la feina, que m’apassiona, m’encanta menjar bé, la muntanya, la platja, i qualsevol contacte amb la natura. Però moltes vegades disfruto també de la clausura de tancar-me a casa, i relaxar-me fent ganxet o costura.

Trajectòria professional:

Vaig estudiar Infermeria a la URV i això em va permetre estudiar el que realment m’apassionava des de petita. La nota de tall em va portar a fer primer curs a Lugo, a la Universitat de Santiago de Compostel·la, on casualitats de la vida, vaig coincidir amb la Marta, que també hi estudiava. Qui ens havia de dir que acabaríem muntant una clínica juntes!

Posteriorment, vaig finalitzar la carrera de Veterinària el juny del 2006 a la UAB i des del prinicipi m’he dedicat a la clínica de petits animals i exòtics, ja havent fet estades a diferents departaments de la Universitat Autònoma de Barcelona. He ampliat la meva experiència professional treballant a diferents hospitals i clíniques de la província fins que l’any 2010 vaig empendre el projecte de crear la meva pròpia clínica colze a colze juntament amb la meva companya Marta.

ESTRELLA BIELSA

ESTRELLA BIELSA

Veterinària

Sóc una amant del mar i passo tot el temps que puc nedant i fent snorkel. Sóc bussejadora des de l’any passat i sempre que puc practico esport relacionat amb el mar, caiac, surf, surf de vela…

Visualitza el currículum de l'Estrella
 • Universitat Cardenal Herrera UCH-CEU de València.
 • Postgrau en Clínica de petits animals per la UAB.
 • Col·legiada 569, Tarragona.

Hobbies:

Sóc una amant del mar i passo tot el temps que puc nedant i fent snorkel. Sóc bussejadora des de l’any passat i sempre que puc practico esport relacionat amb el mar, caiac, surf, surf de vela…

La meva altra gran afició és la dansa, on vaig començar fa gairebé 4 anys, com a teràpia per superar la meva timidesa. Després d’aquests anys he acabat formant part de la companyia de shows de la meva escola. Ballar ha fet de mi una persona molt més segura. Ballar en parella és un llenguatge sense paraules i quan ballo en parella deixo la ment en blanc. També m’agrada dedicar temps a les plantes i l’hort. Sóc un cul inquiet i em costa seure al sofà.

Trajectòria profesional:

Vaig estudiar Veterinària a la UCH-CEU de València i em vaig llicenciar l’any 2011. Durant el meu últim any vaig realitzar una estada anual a l’Hospital veterinari de la facultat com a alumna interna, enfocant la meva formació en la clínica de petits animals.

Un cop finalitzats els estudis vaig fer el pas al món laboral continuant la meva formació de postgrau en medicina interna a la Universitat Autònoma de Barcelona. I actualment pertanyo a la plantilla de Bitxus des del 2012.

VICKY FERNANDEZ

Auxiliar

Desde ben petita m’han apassionat els animals, és igual l’espècie que fos, des del animaló més petit fins al més gran, passant clar pels gossos, que, per cert, en tinc tres, el Ragnar, la Nyx i l’Olaf sense oblidar a la Wendy, un conill d’indies de lo més mono

 

Visualitza el currículum de la Vicky

CURS AUXILIAR TÈCNIC VETERINARI + Diversos cursos formatius en l’àmbit veterinari

Trajectòria professional:

Després de donar-li molts tombs al que volia dedicar-me professionalment vaig decidir formar-me fent un curs d’Auxiliar Tècnic Vererinari (ATV) el qual em va obrir una porta al món laboral.
I tot i que la meva edat podia ser un hàndicap, amb treball, constància i sobretot amb l’actitud activa i alegre que em caracteritza he pogut arribar a formar part del gran equip de Bitxus.

CRISTINA MONTULL

CRISTINA MONTULL

Auxiliar

M’encanta la muntanya, on no dubto a escapar-me sempre que tinc temps amb els meus gossos ja sigui a fer senderisme, passar nits de tenda o a buscar bolets.

Visualitza el currículum de la Cristina

CURS AUXILIAR TÈCNIC VETERINARI + Diversos cursos formatius en l’àmbit veterinari

Hobbies:

La meva debilitat són les fures. He estat casa d’acollida durant molts anys, per on hi han passat més de 60 fures abandonades de totes les edats i diferents tarannàs.

Trajectòria professional:

L’any 2018 vaig decidir donar un canvi radical a la meva vida, tant personal com professional, estudiar i formar-me per ATV, i dedicar-me al que m’agrada, al que m’apassiona: tindre cura dels bitxus que ho necessiten. Aquest gran pas no hauria estat mai possible sense el suport del meu home i una frase que algú molt proper em va dir: «la vida està feta pels qui s’arrisquen». Després de sentir-la, vaig començar la meva nova trajectòria, i aquí estic, a la família de Bitxus, més que un equip.

El meu objectiu és seguir formant-me activament, ja que en aquest món sempre continues aprenent.

 

ERICA ORIVE

ERICA ORIVE

Auxiliar i perruqueria canina i felina

En les meves estones lliures, m’encanta estar amb el meu gos i dedicar-li temps i estima. Actualment formo part de la nova plantilla (o més aviat, la família) de Bitxus, i això em fa molt feliç!

Visualitza el currículum de l'Erica
 • Curs Auxiliar Tècnic Veterinari.

Hobbies:

En les meves estones lliures, m’encanta estar amb el meu gos i dedicar-li temps i estima.

Trajectòria professional:

M’he passat una dècada de la meva vida treballant de cara al públic en diversos àmbits i després d’aquest període vaig decidir fer el Curs Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) i recentment m’he incorporat a la plantilla de Bitxus, cosa que em fa molt feliç ja que considero que som més que una plantilla; som una família.

LOURDES DOMÈNECH

LOURDES DOMÈNECH

Recepcionista

Sóc tossuda, perfeccionista, creativa, cul inquiet i amb molt sentit de l’humor, però també amb un punt de mala llet quan toca. M’agrada molt la paella de la mama i les patates braves.
Visualitza el currículum de la Lourdes
Tècnica en Realització d’Audiovisuals i Espectacles
Actriu, Directora i Professora en Arts Escèniques

Hobbies:

M’agrada molt la paella de la mama i les patates braves. Sóc tossuda, perfeccionista, creativa, cul inquiet i amb molt sentit de l’humor, però també amb un punt de mala llet quan toca.

Trajectòria professional:

Tècnica en Realització d’Audiovisuals i Espectacles. De Reus de tota la vida. He treballat en la producció de diversos documentals. Em dedico professionalment al món de les arts escèniques com a Actriu, Directora i Professora de teatre donant classes en diversos centres.

Durant 7 anys he treballat com a Monitora-Educadora en un Servei de Teràpia Ocupacional amb nois discapacitats, però amb moltes capacitats de les quals vaig aprendre molt, tant de la vida com la manera de ser feliç amb les petites coses.

Intento atendre la gent com a mi m’agradaria que m’atenguessin: amb un somriure i empatia. M’estimo Bitxus i els bitxets. Sóc la “mature” de Bitxus, però… ja els hi agradaria a elles estar com jo a la meva edat!!!

Posa't en contacte amb nosaltres

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies